5 tips til en ny, frisk start

Ah, noe av det fine med et helt nytt år, er given man får etter å kvitte seg med noe av det gamle og starte med nye, blanke ark. Her er fem tips til hvordan du kan få følelsen av en ny start hjemme. 🌿

5 tips til en ny, frisk start

1. Utnytt plassen inne!
Start gjerne med å rydde og sortere, ut med gamle papirer og ting som du ikke trenger lenger. Så kommer jobben med å sortere – her må du finne deg et eget system. Tips; gjør deg alltid ferdig et sted før du starter på et nytt.


Vi har mange fine kurver og dekorative oppbevaringsløsninger som fint kan stå fremme, i tillegg til plastoppbevaring som egner seg til boder og skap.

2. Ha en rød tråd i innredningen
Når man skal innrede med tanke på oppbevaring kan det være lurt å tenke på at det passer inn i den stilen du har. Alternativt kan du bytte ut noen elementer for å få en ny stil. For eksempel puter, pledd, dekorelementer, lysholdere og fargede lys kan gjøre mye med et rom. Plukk gjerne ut noen «it-elementer» til interiøret ditt, for eksempel en ny, kul lampe eller den nye damevasen, den er et nydelig blikkfang!


Den lille hyllen er perfekt til gangen eller på soverommet til de små tingene som trenger en fast plass. 


3. Vær leken!
Selvsagt skal det være moro å innrede, og det er absolutt lov å leke seg! Nå kommer det masse spennende og delikate detaljer i Nillebutikkene fra januar. Detaljer er viktig – de skaper personlighet i et rom. Hva med en fornyelse av kontorplassen hjemme? Nye notatbøker, penner o.l. er både praktiske og dekorative elementer på skrivebordet.

4. Gjør det koselig rundt deg
Tekstiler gir rommet en lun atmosfære og skaper fine kontraster til det rundt. Ikke minst er det å bytte ut puter og pledd enkle måter å friske opp et rom. Tekstilservietter i økologisk bomull er med på å myke opp borddekkingen og er lekkert sammen med minimalistisk servise i keramikk.

5. Grønne planter
Det går mot lysere tider og behovet for å slippe lyset inn er sterkt. Frisk opp inne med grønne planter – kjøp friske urter til å ha på kjøkkenet og grønne planter til stuen. På badet og andre steder med lite lys har vi et godt utvalg med eviggrønne planter som ikke krever stell!

Les også: Tilbake til hverdagen

 

 

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}