Om Tyrilys

Ingenting slår levende lys når man ønsker å skape stemning og sammen med Tyrilys kan vi nå tilby våre kunder kvalitetslys produsert midt i hjertet av de norske skoger, hos Norges største lysfabrikk.

Tyri produserer norske kvalitetslys på Krøderen i Buskerud. Laget av kun de beste råvarer skaper lysene fra Tyri den lune og gode stemningen i norske hjem. Tradisjonsrike Tyri ble grunnlagt allerede i 1893, og skaper norskproduserte kvalitetslys med nordisk design. Tyri lager lys i 100% voks av høyeste kvalitet.

julia_tyrilys_2.jpg

Julia, sortimentssjef i Nille, viser deg noe av fargeutvalget av våre nye Tyrilys.  Denne høsten har Nille gleden av å introdusere helt nye lys i høstens fineste trendfarger. Lysene produseres i Norge. 

 

 

Lysproduksjon med lange tradisjoner

Det er ikke mange lysprodusenter igjen i Norge som kan skilte med løpende produksjon helt fra 1893. Mye har skjedd siden da, men de ansatte er like stolte av sitt produkt i dag som for 126 år siden. 

Ved Krøderen i Buskerud holder Tyrilys til.

Inn i varmen hos Nille

Nilles lysansvarlige, Hege Larsen, er veldig glade for det nye samarbeidet med Tyrilys og venter i spennning på mottagelsen blant Nilles lyskunder.  -Vi håper jo at dette er noe våre faste kunder setter pris på, sier Hege. Nå går vi inn i høysesongen for lys og fargene og finishen er nøye planlagt: - I butikk nå finner du kubbelys i behagelige, høstlige farger, med innslag av okergult og rust. Nytt i år er også kubbelys og kulelys med en lakkert finish for et litt mer eksklusivt uttrykk. Disse finnes i fargene Ash Rose og Mosegrønn, og kommer i lilla, rødt og grønt til jul, kan Hege fortelle.

 

 

 

 

Se mer om levende lys her