Inviter til russefrokost!

Camilla og Larisa er hovedpersonene bak bloggen bursdagsjentene.no. De tar bursdager på alvor, og på bloggen deler de gode tips til barnebursdager og andre feiringer. Nille er stolt samarbeidspartner av bursdagsjentene og her på våre inspirasjonssider finner du tips, tanker og ideer fra de to glade ildsjelene!

Inviter til russefrokost!

Jeg synes russen får for mye tyn. Egentlig har jeg alltid syntes det. Og kanskje enda mer nå, når jeg er russemamma for første gang!

Jeg synes vi skal la russen få lov å feire at tretten års skolegang er over. Tenk så trist mai måned hadde vært uten gjengene med røde og blå russ i gatene! Livet og latteren, jeg digger det!

Nille har hentet opp tradisjonen med lyden av glede- russefløyten. Har du russ selv, eller har du barn som gleder seg til russetiden, selv om de fremdeles går på barneskolen? Uansett, bli kjent med barnas venner, inviter dem inn, og lag russefrokost! Jeg gjør det enkelt med engangservise og en god frokost. Jeg
tror du vil bli gledelig overrasket!

 


Det er selvfølgelig russ som oppfører seg dårlig. Men det finnes dårlig oppførsel i alle lag av befolkningen. Dårlig oppførsel må man sette en fot ned for, om det er forretningsmannen som skjeller ut en servitør fordi han selv er frustrert på jobben, eller den gamle damen på trikken som skjeller ut ungdom bare fordi de er ungdom.
Jeg synes grove russesanger og russebusser for millioner er helt hårreisende. Tro meg, det synes fl esteparten av russen også! 


Derfor vil jeg slå et slag for russen. For maken til livslyst og livsglede! Høflige og lydhøre er de også, i alle fall de jeg har møtt. Slitne, ja, men slik jeg husker det, var jeg ganske sliten selv etter russetiden. Men så gøy jeg hadde det, også! Blir det for høy lyd, går det faktisk an å be dem dempe seg. Det er lett å la seg rive med når stemningen er god. Da glemmer man også lett at musikken kanskje er litt for hø eller at resten av befolkningen kanskje prøver å sove.

 

Camilla i bursdagsjentene

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}