Barnas Halloween

Når mørket kryper innpå, tåken legger seg tykt over bakken og du kan høre varulvens ul i det fjerne, da vet du det er tid for å tenke på halloween! I år har vi enda mer spennende kostymer, sminke og tilbehør enn noen gang før! Her får du våre tips til hva du skal tenke på til barnas halloween – alt fra hva du kan servere på festen til hva man trenger til knask eller knep.

Viktig informasjon: Følg FHI's retningslinjer i ditt område og feir Halloween i trå med myndighetenes anbefalinger

1. Hva skal stå på menyen?
I år har vi satt heksa i fokus med heksekakeheksebrygg og heksehattmuffins som lett kan lages til halloweenfesten, men vi klarer ikke glemme den kule monsterkaka fra i fjor, se oppskrift her.

halloween-kake-1-nll-23934_jpg (1).jpg
insp_3.jpgTør du smake på heksebrygget? Nyhet i år er Spooky Oreo kjeks, vår kollega Ida har laget den herlige heksekaka med oreokrem.

2. Dekk på til store og små 
Med en sort duk, trukket med spindelvev, har du et spennende utgangspunkt. For noe enda enklere har vi i år en sort papirduk med trykk av spindelvev på – halloweenstemning i en fei. Velg mellom tema i sort og gull eller klassisk gresskar-oransje! Bruk halloween-godteriet som en del av dekoren.


barnebord_collage.jpg

 

3. Hva skal man være?
Nytt i år er mange forskjellige stener som du kan bruke til å lage glam-heks, glam-sugar-scull, kule løsnegler, løsvipper, i tillegg til nye kostymer for store og små. 

kostymer_1.jpg

4. Knask eller knep! 
Når vi skal gå knask eller knep er det viktig å huske på at det er mørkt ute, bruk refleks og gjerne også noe tilbehør som gjør barna mer synlig. Vi har hårbøyler, briller og lenker som blinker, disse er morsomme i tillegg til at de gjør barna mer synlige i mørket. 

knask_knep.jpg

 

Singelpakket godteri: Et stort utvalg av halloweengodteriet som vi selger er pakket inn enkeltvis. Dette er både hygienisk og praktisk i disse dager. 

OBS! I år er det ekstra viktig å respektere de som ikke ønsker besøk. Ikke ring på dører der det ikke er lys eller pyntet til halloween. 

Se mer til barnas halloween her >>