Barnas Halloween

Se for deg små svartkledde vampyrer, spøkelser og hekser luskende rundt i mørket. Tiden er inne for knask eller knep og Halloweenfeiring. Hos oss finner du gode tips til hvordan du kan pynte til en fin og stemningsfull fest for barna. Vi har masse spennende kostymer, sminke og tilbehør. La deg inspirere og slipp fantasien løs!

Skap stemning
Heng opp lysslynger, pynt med lykter, og er du litt av den vågale typen har vi også hodeskaller med lysende øyne. La edderkoppene klatre i spindel oppover veggene, og dekorer bordet med alt fra godteri til heksebrygg.
Godteri sa du, hva med en søt spøkelsespinjata eller en skummel edderkopppinjata? Barna vil elske det!

Halloween_Barn_1.jpgSe alt til Halloweenfeiringen her

Bake, bake, kake, skumle spiselige saker
Om du kjenner bakelysten komme, hva med å prøve noe nytt. I år har vi prøvd oss på spøkekake, edderkoppsnacks og her er det også helt klart something muffins going on.

Halloween_Barn_2.jpgTør du prøve deg på årets spøkekake? Ønsker du å gjøre det enkelt er søte edderkopper av Oreokjeks eller noen skumle spøkelsesmuffins perfekt.

Her finner du oppskrifter på mye gøy til Halloween:
Spøkekake
Spøkelsesmuffins
Heksekake
Monsterkake
Heksehattmuffins
Heksebrygg

Kostymetid for alle
Parykk eller bare litt hårskum?  Sminke eller maske? Finn ut hvilken stil du ønsker og slå deg løs. Hva med glam-heks, glam-sugar-skull, kule løsnegler og artige hatter, i tillegg til nye kostymer for store og små. La latteren sitte løst i det skumle vesener kommer frem i mørket. Se alle våre kostymer her

Halloween_Barn_3.jpg
Halloween_Barn_4.jpgSe all sminke her 

Skrift_Halloween.jpg

Knask eller knep! 
Når vi skal gå knask eller knep er det viktig å huske på at det er mørkt ute, bruk refleks og gjerne også noe tilbehør som gjør barna mer synlig. Vi har hårbøyler, briller og lenker som blinker, disse er morsomme i tillegg til at de gjør barna mer synlige i mørket. Nytt i år er også en godteribøtte med lys.
Skal du servere godteri har vi et stort utvalg singelpakket godteri både i butikk og på nett. Se alt godteri her.

Halloween_Barn_5.jpgNyhet i år er godteribøtte med LED-lys i hanken. Perfekt for knask eller knep på mørk oktoberkveld. Se alle godteribøtter her.

Singelpakket godteri: Et stort utvalg av halloweengodteriet som vi selger er pakket inn enkeltvis. Dette er både hygienisk og praktisk i disse dager. 

Husk at det er viktig å respektere de som ikke ønsker besøk. Ikke ring på dører der det ikke er lys eller pyntet til Halloween. 

Se mer til barnas Halloween her >>

Orange_linje.jpg