Skummel Halloween

Mørket og stillheten senker seg. I det fjerne knekker en kvist - noe kommer nærmere - plutselig bryter et skingrende skrik stillheten! Gjør deg klar for årets skumleste tid!

Viktig informasjon: Følg FHI's retningslinjer i ditt område og feir Halloween i trå med myndighetenes anbefalinger

miljo_106314105666105667.jpg

Dekk et skummelt Halloweenbord
Lag årets Halloweenfeiring til en skikkelig heksefest! Svart og burgunder sammen med detaljer i gull gir et dramatisk uttrykk. Få den ultimate, og elegante, Halloweenstemningen med svarte stakelys, duk i velur og årets stilige dekorelementer. Det er nesten så man kan høre heksebrygget syde i kjelen, ravnenes skrik mellom trærne og suset av sopelimer gjennom luften. 
miljo_104703105358105667_1.jpg

Meny
Sett skrekk på menyen! Gjør det skummelt og lag en meny som får hårene til å reise seg på kroppen. Hva med å starte med en velkomstdrink, vi anbefaler Blodig alvor, en drink som slettes ikke er for pyser. Og som en avslutning på dette skrekkelige måltidet: heksekake. Hvem vet hva som skjer når du tar en bit av denne?!

halloween_voksen_drink.jpg

halloween-kake-1-nll-23934_jpg.jpg

Sminke/kostyme
Det er ikke alltid like lett å bestemme seg for hva man skal være til Halloween. Heks? Vampyr? Zombie? Eller kanskje bare være litt blodig? Uansett om du har planen klar eller er litt ute i siste liten har vi det du trenger for å sette sammen et grusomt skummelt kostyme. Her kan du få mer inspirasjon til hvordan du kan sminke deg med våre sminkesett.

insp_1.jpg

insp_2.jpg

#nillehalloween
For mer inspirasjon følg #nillehalloween på Instagram. Tagg gjerne dine egne Halloweenbilder. 

miljo-102052-102021-101468-nll-23932_jpg.jpg

Skal du arrangere heksetreff eller spøkelsessamling for de små monstrene i familien? Her finner du sminketips, kostymer, oppskrifter og mye mer.

Se mer til Halloween her