Hurrakake

Ingen nasjonaldag uten en flott festkake! Hurrakake i langpanne passer perfekt til den store dagen og er praktisk å ta med seg om den må fraktes.

Hurrakake

INGREDIENSER:

Kake:
5 egg
7,5 dl sukker
420 g smør
10 dl hvetemel
5 ts bakepulver
5 ts vaniljesukker
5 ss kakao
4 dl melk
Glasur:
250 g smør
600 g melis
200 g dronningsjokolade (2 plater)
4 ts vaniljesukker
8 ts sterk kaffe
Dekor:
4 pakker bringebær
2 pakker blåbær
mini marshmallow

SLIK GJØR DU:

Start med å smelte og avkjøle smøret.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Rørdet smeltede smøret i eggedosisen.

Sikt sammen de tørre ingrediensene
og bland i vekselvis med melken.
Rør til røren er jevn og klumpfri.

Hell deigen i en smurt langpanne
(formen vår er på 33,5x25,5x5cm,
gir nokså høy kake).

Stekes midt iovnen ved 180°C i 30-40 min. (sjekk
med kakenål at kaken er gjennomstekt).
Avkjøles i formen. Hvelv kaken
ut av formen.


Til glasuren smeltes først smøret i en
liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett
oppdelt sjokolade. Rør til sjokoladen
har smeltet. Bland deretter i melis,
vaniljesukker og kaffe. Rør til glasuren
er glatt.

Smør glasuren over den avkjølte
kaken.

Dekorer kaken med bær og
marshmallow i rødt, hvitt og blått og
din hurra kake er klar for fest...

Dekket for feiring - gratulerer med dagen!

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}