Høstnyheter hjemme hos Maren Baxter

Interiørstylist, instagrammer og illustratør Maren Baxter har ønsket høsten velkommen inn til seg med nyheter fra Nille. Naturlige fargetoner, feminine former i herlig balanse med materialer som glass, metaller og naturlige tekstiler preger Marens høstlige interiør, hjemme i vakre Flekkefjord.

Høstfin stue

Timer med dagslys blir færre, luften kjøligere og på denne tiden av året bruker vi mer tid innendørs. Med tente lys og lykter kan vi skape koselig stemning inne i høstmørket. Myke tekstiler i vakre farger skaper en lun følelse og myker opp interiøret, samtidig som et varmt pledd eller mykt lammeskinn varmer oss opp etter å ha vært ute i den klare høstluften. 

Hjemme hos interiørstylist Maren Baxter er stuen klar for lune innekvelder. La deg inspirere av hennes vakre høsthjem: 

Du finner nå høstens fineste vaser i din nærmeste Nille-butikk.

Ruben sort vase i stengods kr 69,90

"Vakre former sier så mye og fungerer like fint alene eller med dekor i" kan Maren tipse oss om. Høstens interiørkolleksjon byr på  mange lekre vaser som kan kombineres sammen til fine grupper, eller som fint kan stå alene som dekorobjekter. Dette skaper balanse og kontraster i innredningen og tilføyer viktige detaljer og blikkfang. Denne vasen, gjør mye ut av seg, nøye plassert i bokhyllen av Maren. Se flere vaser og interiørdekor her.

 

Harmoni med farger

Maren har helt klart et godt øye for detaljer og former, noe som gjenspeiler seg i hennes vakre hjem. Ofte kan større rom være utfordrende å innrede - en stue har gjerne mange bruksområder og forskjellige elementer som skal fungere sammen, det kan fort skape et rotete interiør, men hun har et godt tips som sikrer et harmonisk og helhetlig uttrykk: "Gjenta farger på interiør og på tekstiler for å skape en sammenheng. Se hvor godt den blåsorte vasen går sammen med fargen på sofaen, eller hvordan grønnfargen i pleddet skaper en fin sammenheng med de grønne plantene og puta."  

Se hvor godt den blåsorte vasen går sammen med fargen på sofaen, eller hvordan grønnfargen i pleddet skaper en fin sammenheng med de grønne plantene og puta

Puff i velour med oppbevaring ord. kr 299,- | Pledd, 130x170cm ord. 269,90 | Lammeskinn Medlemspris kr ord. 649,90 | 

nyhet lysholdere

 

Stemning på stuebordet

Et tent lys er en umiddelbar stemningskaper til høstkvelden. "Jeg elsker levende lys og tenner nok mer lys en gjennomsnittet" innrømmer Maren. Hun har valgt denne vasen i klart glass som holder til kubbelyset, legg merke til hvor vakkert glasset i vasen reflekterer lyset fra flammen.

Alt du trenger å vite om levende lys

Maren kombinerer vakkert metaller og naturlige materialer.

Vase Deluxe 249,90, kubbelys, speilfat, kopp og fat i keramikk Asuka fra 69,90, liten brun vase i klart glass, kubbelys, glass med riller

 Nyheter stue

 

Borddekking i naturlige nyanser

Maren har også dekket et utrolig lekkert høstbord med årets nye varer. Hun har gått for ton-i-ton lyse, naturlige nyanser på tekstiler og dekor, sammen med en fin miks av teksturer og materialer som velour, skinn og organisk bomull kommer det hele sammen til en innbydende helhet hvor man vil sitte lenge og nyte høstkvelden i godt selskap. Forskjellige høyder på dekoren skaper dynamikk og balanse på bordet. 

 

Lekkert høstbord dekket av Maren Baxter

Det superfine serviset i keramikk heter Asuka og kommer i 4 deler. Priser starter på kr 69,- pr del (ordinær pris). 

Borddekking

 

Marens 10 tips til et nydelig høstbord

1. Bestem deg først for et tema og farger.

2. Tenk utenfor boksen og skap din personlige stil.

3. Levende lys, lyslenker og lykter for å skape stemning og varme.

4. Miks ulike tekstiler, gjerne skinn, ull, velour, lin, bomull og saueskinn.

5. Bruk elementer fra naturen som kvister, kongler, greiner, blader eller strå.

6. Miks ulike overflater og teksturer for å skape lunhet.

7. Lek med kontraster for å skape et spennende uttrykk.

8. Legg til en personlig touch som et bordkort eller blomster.

9. Bruk høyde og bredde for å skape liv og spenning.

10. Bruk varme farger, gjerne gylne toner.

Les hele innlegget om samarbeidet med Nille og finn masse herlig interiørinspirasjon fra Maren Baxter på hennes blogg: marenbaxter.com