Liten plass, men god plass til studiene

Smarte løsninger kan gi deg god plass på liten plass. Vi lot vår interiørekspert og stylist Lena komme med sine beste tips til de med plassutfordringer.

Når man flytter inn på hybel er det viktig å planlegge litt i forkant av innkjøpene, det vil lønne seg både økonomisk og med tanke på plassen man har til rådighet.

Velg stiltema
Når man skal innrede på liten plass, hvor kjøkken, stue og soverom kanskje går i ett, er det viktig at de forskjellige delene sklir inn i samme stiltema, dette vil gi deg en større romfølelse. Velg et stiltema som passer deg og bruk det som utgangspunkt for planleggingen og innkjøpene. Plukk gjerne ut noen «it-elementer» til interiøret ditt, for eksempel noen detaljer i gull eller årets - må ha produkt, ape-lampen...
apelampen_2.jpg
Vær leken! 
Selvsagt skal det være moro å innrede, og det er lov å leke seg litt... Jeg bare elsker alle de spennende og tøffe detaljene som kommer inn i nillebutikkene nå til studiestart. Detaljene er viktig, og skaper personlighet i et rom. Kjøp gjerne også noen fine notatbøker, penner o.l. som både er praktiske til studiene, men også et fint dekorelement på hybelen.

Få det lunt og koselig
I tillegg er en av mine beste anbefalinger puter, pledd og tekstiler. Det kan man aldri få nok av enten plassen er stor eller liten. Tekstiler gir rommet en lun atmosfære og skaper fine kontraster til rommet. I år skal du velge velur, cord og ull. Miks og match både teksturer og farger. Bruk gjerne puter med ulike størrelser, dette er et enkelt og fint tips for mer liv til sofastylingen. Også sengen kan dekoreres med enkle grep, med vår store nyhet, sengetøy i økologisk bomull. Dette svale sengetøyet i naturlige materialer er midt i blinken, og ved å bruke noen puter i samme serien som du har valgt i sofaen får du en fin rød tråd mellom disse to elementene.  

puffmedoppbevaring_2.jpg

Puff til oppbevaring
Vår praktiske puff gir både en ekstra sitteplass på hybelen og oppbevaringsmuligheter, samtidig som den ser smashing ut. Puffen er også sammenleggbar om du skulle ha behov for å rydde den tilside.

 

Helt til slutt, det beste hybeltipset jeg kan gi alle studenter i år er å ta en tur på Nille, her er det mange godbiter å hente. Masse lykke til med studiene og innredningen! Med vennlig hilsen Lena, stylist og interiørekspert i Nille. 

Huskeliste når hybelen skal innredes:

-       Gjør god planlegging før innkjøp og ta mål av hybelen

-       Skap helhet med alle elementene for større romfølelse

-       Finn multifunksjonelle løsninger

-       La studiesakene bli en del av interiøret

-       Finn noen IT-elementer

-       Lek deg med innredningen