Stilguide: Eventyrlig jul

Den eventyrlige julen kan beskrives som, ja, et eventyr! Her er det overdådig og glamorøst med store sløyfer, blomster, girlandere og ikke minst nøtteknekkere. Som tatt ut av en amerikansk julefilm!

En bit av amerikansk jul
Til denne stilen har vi hentet vår inspirasjon fra den amerikanske julen og man får automatisk assosiasjoner til kjære julefilmer som «Hjemme alene». En ordentlig kontrast fra den nordiske, rene og naturinspirerte stilen. Her finner vi velurputer i dype varme farger, dekor med glitter og morsom juletrepynt. Det er bare å drømme seg bort til jul i New York.

Eventyrlig og glamorøs
Fargene er dype og mørke og strekker seg fra svart via burgunder og marineblått - videre til rosa og beige. De mørke fargene kombinert med materialer som bronse, gull og mørkt tre er det som danner stilen. I tillegg er det virkelig nøtteknekkere, girlandere og gyngehest som setter prikken over i’en. Da både som print på julestrømper, som dekorfigurer i alle mulige størrelser og design, eller som juletrepynt.

Pynt hjemmet med puter og julestrømper i velur, juletrepynt og dekortrær med glitter, nostalgiske julescener og lysestaker i bronse. Denne eventyrlige julestilen lager automatisk en lun og varm stemning!

eventyrlig_stue.jpg
Som tatt ut av en amerikansk julefilm

eventyrlig_julekuler_julestrømper.jpgMorsom juletrepynt er gøy å ha med på treet. Tradisjon med julestrømpe er det mange som har, hva med en nydelig julestrømpe i velur i år?

eventyrlig_gyngehest.jpgVi synes denne gyngehesten er utrolig fin! Den er også veldig viktig i det å skape den eventyrlige julen.

eventyrlig_juletrepynt_nøtteknekkere.jpgNøtteknekkere til både peishylle og juletre. Perfekt sammen med juletrepynt i ulike materialer.

eventyrlig_nøtteknekker_lysestaker.jpgNøtteknekkeren er absolutt årets favoritt! Du finner den i mange ulike design og prisklasser

eventyrlig_julescener.jpgNostalgiske julescener er perfekte samlingsobjekter. Her kan du lage din egen fine juleby.