Lys opp førjulstiden

Noe som er viktig for oss alle her på den nordlige halvkule er å bringe lys inn i mørketiden. Det første vi vanligvis begynner med før jul er å henge opp lysslynger utendørs, få opp julestjerner i vinduene og sette frem adventsstaker. Dette er fine tradisjoner som skaper umiddelbar julestemning og lyser vakkert opp når det er som mørkest.

lyslenker.jpgBlinke, blinke.. Lys er viktig for oss i mørketiden. Hos oss finner du lysslynger i mange varianter og med ulike funksjoner og fargeinstillinger. 

Julestjerner 

Det har skjedd veldig mye på julestjernefronten de siste årene. Nå kan du velge mellom ulike farger, teksturer, størrelser og form. Du kan henge de opp tradisjonelt en og en i et vindu, eller du kan henge de i grupper og kanskje på en vegg som dekor. Her er det bare å leke seg med ulike uttrykk. Om du velger ulike stjerner med ulike former, farger og størrelser vil du få frem noe helt unikt som passer for deg.

julestjerner.jpgJulestjerner for en hver smak: Du finner garantert dine nye yndlingsjulestjerner hos oss.
Papirstjerner NÅ fra 104,93, ord. fra 149,90.

Lyslenker – noe for alle hjem! 

Det er noe helt spesielt med hvordan lyslenker lyser så fint opp i mørketiden. Har du en liten balkong kan du surre lysslynger rundt rekkverket, eller rundt et lite tre i en potte – denne kan du ha både innendørs og utendørs. Har du et hus er det jo bare deg selv som setter grenser for hvor mye eller lite du ønsker å pynte opp! Inngangsparti, trær og busker, langs rekkverk eller som her; lyslenker som virkelig rammer inn huset.

lyslenker_hus.jpgØnsker deg hjertelig velkomment hjem: Huset er rammet inn med lyslenker, girlandere, kranser og julestjerner i vinduet. Ingen tvil om at julen nærmer seg hjemme hos denne familien. 

 

halo.jpg
Tradisjon tro. Sett frem adventsstaker i vinduene. 
Adventsstaken Halo lyser opp i vinduskarmen og sprer nydelig lys både inne og ut gjennom vinduet.
Adventsstake Halo, NÅ 264,95, ord. 529,90.


dekorbelysning.jpg
Sett frem dekorbelysning. Det er en fin måte å få inn stemningsskapende lys i huset, og passer å plassere overalt; på en kommode i gangen, i en vinduskarm eller på et bord. 
Dekortrær med LED-lys, NÅ fra 74,95, ord. fra 149,90. Dekorstjerne med LED-lys NÅ 64,95, ord. 129,90.

Levende lys 

Det blir ikke helt den samme julefølelsen uten levende lys i hus. Det er noe med den levende flammen og det naturlige lyset som levende lys lager. Og som mange har som tradisjon, kan en adventsstake være med å skape den hyggelige førjulskosen og lage gode rammer rundt den fine ventetiden – mens vi teller ned til den store dagen.

adventsstake.jpgDen magiske ventetiden. Denne adventsstaken har du mulighet til å dekorere etter eget ønske. Her er det bare fantasien som setter grenser. 
Adventsstake NÅ 99,95, ord. 199,90

lysestaker.jpgÅrets favoritter – disse lysestakene vil nok pryde mange julehjem i år og gi fra seg vakkert lys og skape julestemning hvor hen de står. 
Lysestaker NÅ fra 64,95, ord. fra 129,90. 

 
levende_lys.jpg
Lys i grupper – stemningsfullt og vakkert – vi har julelys for enhver smak. 
Figurlys fra 49,90. Lysfat NÅ 99,95, ord. 199,90.

 

Vil du ha enda mer julesteming? Se her >