Stilguide: Nordisk jul

Når det kommer til interiør og dekor baserer den nordiske julen seg på de rene linjene, de tradisjonelle julefargene med innslag av naturlige materialer. Her gir vi deg inspirasjon til hvilke elementer som hører til og som er med på å gi den gode, varme følelsen av den rene, naturinspirerte nordiske julestemningen.

Hent naturen inn
Den nordiske julen er full av inspirasjon fra skogen og naturen. Her finner du naturnisser i filt, tekstiler med granbartrykk og toner i rød, grønn og beige. Det er en moderne stil som blander tradisjonelle julefarger med moderne materialer som lyst tre, bronse og svart metall. Innslag av filt, lin og skinn gjør utrykket lunere og mykere.

Det nordiske bordet
Dekker du bordet med en av våre dekorative juleduker så får du på enkelt vis julestemning. Med kombinasjonen av keramikk og naturmaterialer blir det et nordisk og moderne uttrykk på borddekkingen. Ønsker du et mer neddempet uttrykk på bordet kan vi anbefale å bruke en duk i lin. Da får du forlenget det naturlige, og den myke linen står fint samme med røff keramikk og dekor i tre og grønne elementer.

Nå er tiden snart her for å hente frem tradisjoner, og de små og store tingene man alltid må gjøre for å komme i skikkelig julestemning. Henge opp stjernen i vinduet, kanskje starte på noen smakfulle julegaver eller rett og slett gjøre unna julebaksten.

Lag herlig vaniljefudge – perfekt som julegave.
Pynt opp gavene med tørkede appelsiner – rustikt og naturlig. 

papirstjerner_halo.jpgNydelige papirstjerner og lekre adventsstaker gir magisk lys på mørke vinterkvelder.
Papirstjerner NÅ fra 104,93, ord. fra 149,90. Adventsstake Halo, NÅ 264,95, ord. 529,90.

julebord_nordisk.jpgEn herlig nordisk jul med naturlige elementer og behagelige fargetoner.
Dekortre m/ledlys NÅ fra 74,95, ord. fra 149,90. Nisser NÅ fra 99,95, ord. fra 199,90. Asjett/bolle fra 69,90. Lysestake NÅ 74,95, ord. 149,90.

baking_fudge.jpg
Bak smakfulle julegaver til de du er glad i. Putt hjemmebaksten i koselige kakebokser eller glass. Perfekt til den som har alt eller som en koselig førjulsgave til en god venninne eller kollega.
Mønsterkjevle MEDLEMSPRIS 99,95, ord. 199,90. Kopp 49,90. Kakeboks MEDLEMSPRIS 34,95, ord. 69,90.

lys_julekule.jpgLevende lys hører julen til – dette lekre lyset kommer i keramikk formet som en nydelig julekule, 99,90.

adventsstake.jpg
For barna er kanskje førjulstiden til tider litt lang, men adventsstaken hjelper til med å telle ned til den store dagen.
Adventsstake NÅ 99,95, ord. 199,90.

naturnisser_gaver.jpg
Nissene passer på! Hos oss finner alt du trenger til innpakningen av gaver til nære og kjære. Fine gaver fortjener fin innpakning.
Nisser NÅ fra 74,95, ord. fra 149,90.

kalender_adventsstake.jpg
Kos deg med forberedelser og kos i førjulstiden. 
Kalenderposer, kraft NÅ 24,95, ord. 49,90. Lysfat NÅ 124,95, ord. 249,90.