Kanelsnurrer på pinne

Pinnebrød kan være godt, men kanelsnurr på pinne, det kan være enda bedre! Perfekt å ha med på neste tur ut i skog og mark.

Kanelsnurrer på pinne

Rustikke og gode kanelsnurrer til bålkosen. Dette er gøy for ungene! Spikke pinner og tre på pinnebrøddeigen selv.

Vi har brukt en pinnebrøddeig. For en søtere deig, bruk en bolledeig, for eksempel fra vår kanelbolleoppskrift

Pinnebrøddeig:

5 dl sammalt hvetemel, finmalt
2 ts bakepulver
2 ss sukker
0.5 ts salt
100 gram smør eller margarin
1.5 dl vann

Fremgangsmåte:

  • Bland sammen mel, bakepulver, sukker og salt i en bolle. Tilsett smeltet smør og vann.

  • Rør sammen til du har en jevn deig. Ha deigen i en matboks.

  • Bland sukker og kanel og putt det i en pose og ha med flytende smør/ smeltet smør.

  • Ta en håndfull deig, rull den ut til en lang og tynn pølse og surr det rundt pinnen.
  • Pensle pinnebrødet med smør og dynk det i kanel- og sukkerblandingen.

  • Grill kanelsnurren over bålet.

 

Til høsten hører bålkos til. Kanelsnurrer på pinne smaker ekstra godt etter god tur i skog og mark. 

Et lammeskinn kan være godt å varme seg på, samme med en god kopp kaffe eller kakao. Smarte emaljekopper er også praktiske å ha med seg på tur. Se mer til utekosen her.

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}