Maren Baxters påskebord

Maren Baxters påskebord

Årets påskeprodukter er delt inn i to stiler. Den tradisjonelle gule og en mer moderne, med en naturlig tvist på den tradisjonelle påsken. I sistnevnte er kolleksjonen preget av nøytrale og myke farger som beige og bruntoner, elementer i krem og sort med et hint av okergul. Vi var så heldige å få interiørstylist Maren Baxter til å dekke to nydelige påskebord i denne stilen. Under kan du se hvor lekkert det ble. Vi har plukket ut noen tips fra henne som vi håper kan være til hjelp og inspirasjon. 

Du kan se flere bilder og lese flere av hennes tips her.

«I disse tider hvor vi må holde oss mye innendørs, kan det å bruke tiden på noe kreativt være kjekt, så i dette innlegget tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan style og dekke det perfekte påskebordet i duse og behagelige toner, toner som kan brukes til alle årstider og anledninger, og derfor brukes videre etter påske. Plutselig blir det å dekorere ikke så dumt likevel når en kan bruke interiøret etterpå» – Maren Baxter

«Jeg har stylet to ulike borddekorasjoner med fargene sort, hvit, brun, beige og grå, men viser hvor stor forskjell en kan skape ved å bruke mer av en farge og mindre av en annen, en styling med sort duk mot en med hvit duk».

«Tilfør gjerne påske-elementer som egg, fjær, kaniner, kyllinger, gåsunger etc. i stylingen for å få fram påskestemningen selv uten de tradisjonelle påskefargene».

 «Tenk lag når du styler for å skape dybde og spenning. Selv om du bruker få farger i stylingen blir det skapt et mer spennende uttrykk når du bygger lag, også om du bruker elementer med ulike overflater og teksturer».

 «Lag et midtpunkt på bordet som er kronen på verket! Jeg har laget en lekker kreasjon av kunstige greiner, fjær og egg som jeg har satt i en glassvase på bordet, enkelt men dekorativt!» 

 «Style symmetrisk på bordet for å skape et roligere uttrykk».

Les hele teksten og se flere lekre bilder på Maren sin blogg her.

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}