Spagetti med sitron, chilli, hvitløk og persille
Enkel og velsmakende er denne pastaretten som krever minimalt med innsats, ikke tar lengre tid å lage enn hva det tar å koke pastaen og som er proppfull av gode smaker!
Til 2 porsjoner trenger du:
200 g spagetti
2 fedd hvitløk, finhakket
½ stk (eller etter smak) rød chilli, renset for frø og finhakket.
1 ½ ss finrevet sitronskall
2 ss sitronsaft
4 ss god olivenolje
Raust med hakket bladpersille.
Salt og pepper etter smak.
Slik gjør du:
Kok pastaen i rikelig med fosskokende, godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Bland sammen hvitløk, chilli, sitronskall og saft, olje og persille i en liten skål.
Hell av kokevannet og bland straks sammen pastaen med olje og urteblandingen.
Dryss gjerne over litt finrevet parmesan og hakket persille på toppen, og nyt!