Spagetti med sitron, chilli, hvitløk og persille

Enkel og velsmakende er denne pastaretten som krever minimalt med innsats, ikke tar lengre tid å lage enn hva det tar å koke pastaen og som er proppfull av gode smaker!

 

Til 2 porsjoner trenger du:

200 g spagetti

2 fedd hvitløk, finhakket

½ stk (eller etter smak) rød chilli, renset for frø og finhakket.

1 ½ ss finrevet sitronskall

2 ss sitronsaft

4 ss god olivenolje

Raust med hakket bladpersille.

Salt og pepper etter smak.

 

Slik gjør du:

Kok pastaen i rikelig med fosskokende, godt saltet vann etter anvisning på pakken.

 

Bland sammen hvitløk, chilli, sitronskall og saft, olje og persille i en liten skål.

 

Hell av kokevannet og bland straks sammen pastaen med olje og urteblandingen.

 

Dryss gjerne over litt finrevet parmesan og hakket persille på toppen, og nyt!

 

 

spagetti.jpg