Nille støtter Barnekreftforeningen - gjør det du også!

Vi i Nille har siden 2012 samarbeidet med Barnekreftforeningen, og årlig gitt støtte til foreningens viktige arbeid, forteller Camilla, HR-rådgiver i Nille. Hun engasjerer seg ekstra for saken.

camilla_sitat_art.png
- Samarbeidet med Barnekreftforeningen betyr mye for oss som jobber i Nille, og tilbakemeldingene jeg har fått fra mine kollegaer viser at vi har et stort engasjement for saken og at det er motiverende å ha en viktig hjertesak å støtte, forteller Camilla. 

Den internasjonale banekreftmåneden
September er Den internasjonale barnekreftmåneden, og Nille markerer dette ved å selge foreningens gullsløyfe - det internasjonale symbolet for barn som er rammet av kreft. 
Inntektene fra sløyfesalget går til Barnekreftforeningens arbeid. Så bli med oss og vis din støtte til gullbarna ved å bære en gullsløyfe. 

I år vil vi i Nille også selge Gullungen garn, hvor 5 kr per solgte nøste går til Barnekreftforeningen. På nille.no finner du nå flotte strikkeoppskrifter – og jeg oppfordrer alle strikkeglade kollegaer og kunder til å ta en titt på hva som kan lages av Gullungen garnet.

I fjor lanserte Nille sammen med Barnekreftforeningen et kubbelys med gullsløyfe på, hvor 50% av overskuddet går til foreningen. Lyset kan kjøpes i alle Nillebutikker året rundt. Lyset er et godt produkt å bruke hjemme eller som gave – det gir ikke bare kos og hygge, men støtter og symboliserer noe stort i seg selv.

Bli med å støtt Barnekreftforeningen - sammen gir vi håp <3

Camilla Juvhaugen, HR rådgiverFakta om Barnekreftforeningen

Barnekreftforeningen er en frivillig forening som jobber for å bekjempe barnekreft og gi familier som har barn med kreft den støtten de trenger. Midlene Barnekreftforeningen får inn brukes blant annet til forskning, trivselstiltak og støtteordninger