Den rampete nissen bak døra

Bak denne morsomme, lille døren bor det en rampenisse som lager nissestreker hver dag frem til jul. En morsom og annerledes nedtelling til jul som inviterer til fantasi og undring.

Den rampete nissen bak døra

Har du hørt om rampenissen?

"oi, hva har nissen funnet på i dag da?!", "Det ble kanskje litt mye gløgg på rampenissen i natt?", "Neimen, den lure husnissen har puttet kakao-pulver ned i melken! For en skøyer altså ;)". Du har kanskje fått med deg noen slike oppdateringer på sosiale medier de siste årene fra venner eller bekjente som har lagt ut nissestrekene sine. Vel, nå trenger du ikke lenger lure på hva de holder på med - nissedøren er her!

nissestreker 

Hva er en nissedør?

En nissedør er en hendig pakke som inneholder en nissedør, en liten stige, en miniatyrpostkasse, et par bittesmå tresko og en trebenk i riktig størrelse til en rampenisse. Nissedøren festes enkelt på veggen, og det er alt som skal til for å starte denne morsomme nedtellingen til jul. Eller, ikke alt da: For hva skjer når ungene har lagt seg? Jo, da finner denne rampenissen på nissestreker, og her er det virkelig bare fantasien som setter grenser! På denne siden vil du finne våre beste tips til nissestreker som kan hjelpe deg igang med planleggingen av årets julekalender. 

Hvor kommer nissedøren fra?

Danskene har holdt liv i denne tradisjonen lenge, men for oss Nordmenn er det et ganske nytt fenomen. Julekalendere som inneholder opplevelser og fine stunder sammen som familie uten fokus på godteri eller gaver har blitt en økende trend blandt småbarnsforeldre, og nissedøren skaper en fin ramme for nedtelling til jul.

Nissestreker

Når nissen først har flyttet inn kan den brukes til det meste... for eksempel når du bare finner den ene sokken på morgenen. Kan det være nissen som har stjålet den? Er det tomt for smør i kjøleskapet. Jammen er det ikke den rampenissen som har vært på ferde igjen! Vil du ikke gjøre lekser? Kanskje legger jeg en lapp i postkassa til rampenissen og forteller han hvor du gjemmer ipaden din. Da kan det hende rampenissen vil spille Angry Birds helt frem til juleaften! 

Del dine beste nissestreker med oss!

Har du noen gode tips til nissestreker som du har brukt på julekalenderen? Da vil vi gjerne høre fra deg! Del ditt beste tips med oss og våre følgere på facebook: https://www.facebook.com/groups/nillevenner/

 

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}