Påskens to stiler

Hvilken stil vil du gå for i årets påskepynt? Den tradisjonelle gule, eller den mer nedtonede naturlige? Her kan du la deg inspirere av våre to hovedstilarter.

 

Den gode gule

Den ene er den gode gule tradisjonelle påskestilen vi alle kjenner så godt til med et hint av nostalgi. Her er pynten og tekstilene i en varm påskegul tone, myke pasteller, nostalgiske kaniner og påskekyllinger, med innslag av morsomme påskehøner og andre morsomme og overraskende elementer.  Butikken bugner av pynt, tekstiler, lys, blomster og vaser du trenger for å lage nettopp denne stilen.

Se oppskrift på eltefrie rundstykker her. Perfekt til påskefrokosten!

Lage en nydelig påskekake? Se oppskrift på påskens fineste sjokoladekake her. 

 

 


Naturlig tvist

Den andre retningen finner du en mer naturlig tvist på tradisjonell påske. Kolleksjonen er preget av nøytrale og myke farger som beige og bruntoner, elementer i krem og sort med et hint av okergul. Tekstiler i linlook, papir dekor, naturfjær og elementer i tre. Denne stilen er fin sammen med dekor fra naturen som grener og mose. Her har vi alt fra moderne figurer, pyntegg, tekstiler, lys og vaser med mer for å dekorer huset med en moderne og mer naturlig påske.

La deg inspirere av borddekkingen til interiørstylist Maren Baxter her. 

 

Se flere påskeprodukter her.

For mer inspirasjon følg oss på Instagram og Facebook. Vis hvordan du pynter til påske ved å tagge dine påskebilder med #nillenorge på Instagram!

Andre har også sett på