Dekk det fineste påskebordet!

Når påskepynten er funnet fram og vi kan nyte noen rolige helligdager; da er det godt å leve! Påskefrokost og påskemiddag er en koselige samlingsstund enten man er mange eller få. Her får du noen tips til hvordan du dekker et påskepyntet bord.

Dekk det fineste påskebordet!

Vi elsker å gjøre det koselig rundt oss i påsken, uansett hvor vi befinner oss. Det skal være litt gult, noen kyllinger, påskeegg, myke vårtegn og god stemning.

Nilles påskepyntede bord er inspirert både av påskens symboler og vårens følelser. Det går mot lysere tider og det markerer vi med noen hint av årets trendfarge rosa.

Her finner du et stort utvalg av vårt deilige påskesortiment!

Bruk påskeservise, dekkebrikker, påskedekor og rustikke lys sammen med våre herlige tulipaner, lysfat, fine påskeservietter og søte vaser. Gult, hvitt og rosa er nydelig sammen!

Nytt av året er vår nye glitterkolleksjon – her finnes både egg og påskeharer med sølv og lekker champagneglitter.

Inspirasjonsbilder til påske, med tente påskelys, påskeharer og blomster

Nilles vårkolleksjon i pastell kan mikses med påskekolleksjonen, slik at man kan variere og skape forskjellige stemninger. Ikke minst gjør dette at man kan bruke dekoren videre utover våren og sommeren.

Pyntet lysfat til påske

Et herlig lysfat med maksimal følelse av påske og vår. De gjennomfargete egglysene er rustikke og passer meget godt til lysfat.

NB: Alle påskevarene våre er i butikkene i løpet av uke 11!