Prinsessekronekake

Prinsessekronekake

Sukkerbrødbunn til prinsessekronekake

Ingredienser:

4 egg
100 gr. sukker
100 gr. hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukker til en tykk eggedosis (tar ca. 3 min med kjøkkenmaskin). Bland det tørre sammen  og vend dette forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott, ikke bland mer enn nødvendig, men pass på at alt melet er vendt inn.

Stekes ved 180 grader i 20-30 min. Sjekk om kaken er gjennomstekt med en kakenål.

Spray formen med formfett eller bruk smør før bruk. Ha røren i kakeformen. Stek kaken ved 175°C i ca. 18-20 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt i midten). Snu kaken på et kjøkkenhåndkle og la den avkjøle seg i formen. Kaken skal enkelt kunne tas ut av formen, bruk eventuelt en liten kniv for å løsne forsiktig

Kakeformen til prinsessekronekaken finner du her.

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}