Samarbeid med Barnekreftforeningen

Ingenting virker mer håpløst enn å bli rammet av barnekreft, men heldigvis kan de som blir rammet søke trygghet og hjelp fra Barnekreftforeningen. For oss i Nille betyr det enormt mye å kunne støtte dette viktige arbeidet.

Samarbeid med Barnekreftforeningen


Gullsløyfe kr 20,- Inntektene av sløyfene går uavkortet til Barnekreftforeningen. Bær sløyfen i september i solidaritet for barnekreftsaken. 


Sammen for kreftsaken
Siden 2012 har Nille gitt økonomisk støtte til Barnekreftforeningen. Hvert år, i september, under den internasjonale barnekreftmåneden, ønsker vi å rette oppmerksomheten vår mot Barnekreftforeningens viktige arbeid.  

Kjersti Hobøl, administrerende direktør i Nille synes samfunnsoppdraget til Nille er svært viktig å få frem. Derfor har hun sørget for at Nille har trappet opp støtten til Barnekreftforeningen ytterligere i år: 
-En viktig nyhet i år er at vi har bestemt oss for å bidra enda mer. Nå finner du flere nøye utvalgte gullsløyfeprodukter, som for eksempel nøkkelringer, flere lys, bamser og handlenett. 
En andel av overskuddet av salget av disse gullsløyfeproduktene vil gå til Barnekreftforeningen. Dette vil gjøre det enklere for kundene å ta et bevisst valg om å bidra til å støtte Barnekreftforeningen når de er hos oss.


Engasjerer både kolleger og kunder
Samarbeidet med Barnekreftforeningen engasjerer og er viktig for alle som jobber i Nille og betyr også mye for de som er rammet, eller som står nær noen som har blitt rammet. –Som før så har alle mulighet til å kjøpe gullsløyfe hos oss i september for å vise sin solidaritet. Her går summen av salget uavkortet til foreningen. I tillegg har vi også et kubbelys med gullsløyfe på, som selges hele året, der 50% av overskuddet går til Barnekreftforeningen, forteller Kjersti. 

Nytt i år: Flere produkter å velge mellom der deler av overskuddet går til Barnekreftforeningen. Lysfat, lysestaker, gulllys, bamser, nøkkelringer er noen av det du finner i butikkene våre nå. Finn ut mer om produktene her>>


Det nytter
Vi tok en prat med daglig leder i Barnekreftforeningen, Trine Nicolaysen om samarbeidet. -Vårt viktigste arbeid er å støtte og hjelpe de familiene som rammes av barnekreft. På den måten trenger de aldri å føle seg alene. Barnekreftforeningen er i tillegg Norges største bidragsyter til forskning på barnekreft. Så for oss som er en selvstendig liten forening er samarbeidet med Nille svært viktig, understreker Trine.

Video: Hør hva Trine Nicolaysen sier om samarbeidet med Nille >> 


Lys som gir håp: Dette lyset kan du kjøpe hos oss hele året. 50% av overskuddet går direkte til Barnekreftforeningen.

 

Hvorfor er det viktig å støtte?
Her har du litt faktainformasjon om hva Barnekreftforeningen er og hva de gjør:Finn ut mer om vårt samarbeid her >>

Lyst til å engasjere deg ekstra for saken? 🎗️

Del gjerne hvordan du er med på å støtte barnekreftsaken på Instagram. Del dine bilder med #gullsløyfe så kan det være vi reposter akkurat ditt bilde på vår Instagram-konto @nillenorge 💛

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}