Festlig sommer med tropiske vibber

Flamingoer, bananer, sitroner, sterke farger, oppblåsbare enhjørninger og gullflamingoer – det må man jo bare bli i godt humør av! Årets sommerkolleksjon er absolutt festlig og gir automatisk tropiske vibber. Bli bedre kjent med Miami!

Årets sommerkolleksjon Miami er fargesprakende og full av herlige sommerprint. Fargene som roper sommer for oss er rosa, gult, turkist og marineblått. Disse supre sommerfargene har vi brukt på både bambusserien vår og badehåndklær i mange ulike varianter.

Miami_van.jpg

Miami_lys.jpg

Fruktmønster i mange varianter med både bananer og sitroner er noen av de morsomste printene vi har sett. Dekk det kuleste bordet til sommerfesten med fargesprakende banan og sitrontallerkener, grapefruktservietter, flamingolyslenke og bordbrikker formet som palmeblad. 

Miami_borddekking.jpg

Miami_kuvert.jpg

Oppskrift på forfriskende sommerdrink

Nyt deilige og late sommerdager i drinken vi mener smaker Norge. Like perfekt til piknik på stranda som sene sommerkvelder ute i hagen. Og, legger du til en hel kanelstang, får drinken en ekstra spiss. Smak og nyt.

Sommerdrøm
1/3 Efferve Lemonade Pære
2/3 Eplejuice
Oppskåret anis, sitron og lime
Masse isbiter
Evt 1 kanelstang

Miami_hagelys.jpg
Nyhet: Fakkel på pinne, blåser ikke ut i vinden

Miami_drinkflamingo.jpg

Oppskrift på den ultimate feriefølelsen 

Drøm deg bort til sydligere strøk med denne forfriskende drinken. Du kan praktisk talt kjenne sanden mellom tærne. Søt og herlig sommerdrink som passer spesielt godt når du også legger til oppskåret frukt som eple eller appelsin – skikkelig sommerfeeling.

Sand mellom tærne
1/3 Efferve Lemonade Pink
2/3 Grapefruktjuice (eller iste)
Oppskåret sitron
Masse isbiter

Miami_gullflamingo.jpg

På de varmeste sommerdagene så seil av gårde på vår oppblåsbare gullflamingo, eller slikk noen solstråler på bananstrandmadrassen. Og skulle du trenge å tørke deg etter en dukkert så skal det ikke mangle på morsomme håndklær heller. Vår store favoritt er YEY! SUMMER.

Miami_håndklær.jpg

Miami_enhjørning.jpg

Miami_drikke.jpg

Miami_badedyr.jpg

Vil du se flere produkter fra Miami? Det finner du her.