Palmesus med Jungle

I år har vi tre ulike sommerkolleksjoner - Senses, Jungle og Tropicana. Her presenterer vi Jungle - en urban look som passer like godt på en balkong i byen som på stranden.

Lyden av palmeblader i sval bris, bølger som slår forsiktig opp på stranden og en sol som varmer mot huden. Norsk sommer inneholder dessverre ikke palmesus, men du kan skape ditt eget paradis, hvor du vil, med stilige produkter fra Jungle.

Jungle_bilde_1.jpg
Tilbring late sommerdager på solsengen under en varm sol, med en god bok og noe forfriskende å drikke. Som medlem får du nå 30% på alle flasker & drikkebegre. Se alle her.

Røft og urbant uttrykk

I Jungle kombineres trendfarger som beige, sort og bladgrønn – ønsker du å tilføre det lille ekstra er stilen perfekt med innslag av gull. Disse herlige fargene i kombinasjon med materialer som metall og jute gir et røft og urbant uttrykk. Tilfør grønne planter og du har en helt egen oase i sommer!

Jungle_3.jpg
Jungle er en moderne og urban stil. En herlig blanding av sort og grønt - organisk og grafisk. Som medlem får du 2 for 99,90 på alle stolputer og 2 for 149,90/299,90 på alle boxputer.

Jungle_4.jpg

Jungle_10.jpg
Et sted for morgenkaffen. Praktiske Bistro cafésett (999,90) er perfekt på små uteplasser. Utemøbler er kun til salgs i butikk. 

Organiske og grafiske mønstre

Hovedmønsteret er et organisk sort og beige palmemønster som du finner på solstol, badehåndklær, kjølebag, strandmadrass og piknikpledd. En enkel bred stripe, også i sort og beige, er med på å modernisere stilen – her er det bare å blande organiske mønstre med grafiske elementer!

Untitled-5.jpg

Jungle_8.jpg
Kjølebag i gull, vinkjøler og drikkebeger med glitter setter prikken over i’en på enhver piknik. Alt til pikniken finner du her.

Jungle_6.jpg
Vil du imponere vennegjengen skikkelig, still opp med vinglass og kjølebag i gull! Synes du det blir litt i overkant har vi så klart klassiske varianter som passer til alt. Se kjølebager her.

Tekstiler

Inspirasjonen til tekstilene i stilen er blant annet hentet fra Marokko. Puter i organisk grov bomull med geometriske mønstre kombinert med ensfargede puter med dusker gir en eklektisk undertone.

Jungle_7.jpgMiks og match som du selv vil! Alle pynteputer og putetrekk 50%