Sommerfint med Senses

I år har vi tre ulike sommerkolleksjoner - Senses, Jungle og Tropicana. Her presenterer vi Senses - en sval bris i delikate blåtoner.

Inspirert av naturens egne fargepalett fra svalende svaberg, langgrunne strender, sjø og hav er Senses en stil som passer godt inn i våre sommerlige hjem. Kolleksjonen består av smakfulle og nøye utvalgte tekstiler, stentøy og interiør i mønstre og farger som gir den varme og friske sommerfølelsen vi alle lengter etter.

senses.jpg
Sommertekstiler i kolleksjonen Senses:
Senses benkepute, sitteputer, håndklærullpledd, strandmadrassengangsserviseservietter

Late sommerdager
Tilbring late sommerdager på solsengen under en varm sol, med en god bok og noe forfriskende å drikke. I kolleksjonen Senses finner du elementer som lett kan kombineres og som passer godt sammen med naturtre, jute og friske innslag av grønne planter. Det er også mange praktiske produkter som egner seg til å ha med seg på tur – kjølebager, piknikpledd, håndklær, solstoler og strandmadrasser.
senses_2.jpgInspirert av naturens egne fargepalett: puter, nå: 50% på alle pynteputer og putetrekk, sitteputer, servise, krydder & oljer nå: 3 for 2 - vi spanderer den billigste og pledd, nå: 50% på alle pledd* unntak gjelder, i nydelige kombinasjoner til sommerens favorittøyeblikk hjemme. Både til  inne og ute.  

 senses_3.jpg
Øverst: Nyheten Bio sukkerrør servise - et miljøvennlig alternativ til plast. Nå: 30% rabatt. Under: Vårt mest popoulære servise, Kyoto-servise, 3 poser Sørlandschips kr 60,-  

Stemningsfulle kveldstimer
Våre bestselgende serviser – Tokyo og Kyoto kompletteres med dekketøy i blåtoner, ulike glass, friske blomster, og sandfargede tøyservietter. Lyslenker skaper stemning sammen med levende lys.
Blir det kjølig utover kvelden kan et LOM ullpledd varme deg og gjestene dine.
senses_4.jpg

senses_5.jpgDekk på til hyggelige øyeblikk i sommer: Se mer av serviset Tokyo og Kyoto, bordbrikker, pledd, lys i glass og smoked lyslenke 10 lys 

 

Oppskrifter: 
Dalgona kaffe 
Limonade