Finn den perfekte Valentins-gaven

Kjærlighet og romantikk står i fokus når Valentinsdagen markeres 14. februar. Gled en av dine hjertevenner (eller deg selv) med litt ekstra omtanke på denne dagen - her er noen tips til hvordan du finner perfekt gave til den du vil glede!

Finn den perfekte Valentins-gaven

Valentine sporty trening

 

Kjenner du en treningsglad person som har behov for å piffe opp utstyret og godlukten? Ta en kikk her!

 

Rosa valentine gaver

Åh, rosa er en herlig farge og kanskje vil du gi en Valentines-presang til en som elsker rosa? Kikk her for flere tips!

 

Pynt dekor interiør valentine gaver

Deilige figurer, dekorative lamper og lysfat i forskjellige stiler - det er det mange hjertevenner som liker. Kikk her for mer interiør-inspirasjon! 

Sjokolade love valentine gaver

Alle elsker søte overraskelser og hva er vel bedre til Valentins-dagen enn kjærlighetssjokolade? Se vårt store og søte utvalg her.

Kos interiør mykt pledd puter hjem valentine gaver

Frokost på sengen, myke tekstiler og store kopper fylt med varm drikke - det er hjertegodt på Alle hjerters dag. Eller kanskje er det mamma som fortjener litt ekstra stas på morsdag? Se våre herlige vårnyheter her!

Visste du at?

St. Valentine's Day, også kalt Alle hjerters dag eller Kjærlighetens dag, feires den 14. februar med gaver, konfekt, anonyme kjærlighetsbrev, blomster og annen oppmerksomhet. Skikken, som oppstod på slutten av 1500-tallet, kommer sannsynligvis av den folkelige troen på at fuglene begynner å pare seg på denne dagen. Det er også mulig at det dreier seg om en overlevering av de romerske Lupercalia-festlighetene. Valentinsdag feires i anglo-amerikanske kulturer, i Frankrike og i senere år også i Skandinavia. (Kilde: Store norske leksikon)

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.Name}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}