Dekk et fint høstbord

Høsten er en super årstid for å be gode venner på et deilig måltid. Dekk et vakkert bord med levende lys og dekor i høstens farger - og lag noe godt med sesongens råvarer. Her får du 5 tips for å enkelt dekke et flott bord.

Våre fem tips for borddekkingen:  

1. Sett fargetemaet med bortekstiler

En bordløper kan være et fint utgangspunkt for fargetemaet til borddekkingen, og i høst har vi mange flotte løpere i både ull, bomull og vevet bomull. En enkel, beige linduk er også kjekt å ha, og er en perfekt base til enhver borddekking. En nøytral duk kan du matche til utallige borddekorasjoner til ulike anledninger.

 

2. Dekk på med høstens farger

Denne sesongen er det fortsatt varme farger som dominerer. Rust- og jordtoner i ulike nyanser er en av høstens store trender, og har blitt en klassiker som har kommet for å bli.

3. Ta naturen med inn

Skogen er en god inspirasjon når man skal pynte et vakkert høstbord. Bruk alt fra fine kvister og kongler til fargerike blader til å dekorere bordet. Vi har mange flotte stilkblomster, gresskar i forskjellige farger, blader og girlandere med høstløv, som er lekre å dekorere med.

 

4. Bryt opp med sorte elementer

Kontraster gir bordet mer liv! Velger du varme farger, er det fint å tilføre sorte eller grå elementer for å bryte opp. Vårt Osaka-servise passer perfekt til høstens lune farger. Dette underbygger også den rustikke atmosfæren som passer fint på høsten. 

 

5. Stemningsfulle lys

Når høsten kommer, og kveldene blir mørkere er det fantastisk å tenne lys. Levende lys gir en avslappende og god atmosfære, og ikke minst et vakkert lys i rommet. Har du et stort bord kan det være fint å sette en lykt på bordet, eller kombinere lys i forskjellige størrelser og farger.

 

Velkommen til bords!