Gjør uteområdet klart for våren!

Endelig går det mot lysere tider og vi kan igjen gjøre uterommet klart for sommersesongen, enten det er i hagen, på balkongen eller terrassen. Vi drømmer oss bort til kaffe i morgensola, løpe barbeint i gresset og sene sommerkvelder i hagen. Gjør ventetiden litt kortere og frisk opp uteområdet nå! Med tekstiler, søte hagefigurer og stemningsfull belysning kan du enkelt få både uteplassen og deg selv i vårmodus.

Tid for å nyte livet ute

Når dagene blir varmere, lysere og lengere, er det godt å nyte livet ute. Skap en herlig oase hvor du kan slappe av og nyte små øyeblikk av hverdagsmagi - enten det er å ta morgenkaffen i solveggen, eller lese en bok i ettermiddagssolens lune varme.

La deg inspirere av sydligere strøk med grønne planter, fine mønstre og dekorelementer i rattan, tørket gress og rå keramikk.

Pynt opp med planter og lykter

Et av de sikreste vårtegnene er at det blir grønnere ute og alt begynner å spire og gro. Til deg som ikke har de grønneste fingrene, eller som vil ha det grønt og fint på uteområdet ditt allerede nå, har vi et stort utvalg grønne planter av den evigvarende sorten. I tillegg har vi et bredt utvalg av flotte utepotter.

Enten du nyter en vårkveld utendørs, eller vil ha noe fint å se ut på innenfra - lykter som lyser opp gir en deilig og lun atmosfære. Sesongens kolleksjon av lykter og utendørsbelysning består av mange lekre nyheter med solcelle eller batteri, populære favoritter fra tidligere sesonger, samt lykter til bruk med levende lys eller LED-belysning.