Gjør uteområdet klart for våren!

Endelig går det mot lysere tider og vi kan igjen gjøre uterommet klart for sommersesongen, enten det er i hagen, på balkongen eller terrassen. Vi drømmer oss bort til kaffe i morgensola, løpe barbeint i gresset og sene sommerkvelder i hagen. Gjør ventetiden litt kortere og frisk opp uteområdet nå! Med tekstiler, søte hagefigurer og stemningsfull belysning kan du enkelt få både uteplassen og deg selv i vårmodus.

uterom_interiør.jpg

FINN DIN SOMMERSTIL
Denne sesongen har vi latt oss inspirere av to stilretninger som gir sommerstemning på hver sin måte. Få den friske følelsen av sommer ved sjøen, med en avslappet og tidløs stil inspirert av sand og sjø. Hvitt, beige og blåtoner i skjønn harmoni, setter i alle fall oss rett i sommermodus.

Eller passer det rustikke, litt mer subtile og jordnære bedre til din stil? Der fargene spiller på naturen, og grønt, terrakotta og svart setter standarden. Uansett hvordan din stil er og hvilket uttrykk du liker, så vil du finne noen nye favoritter i vårt sortiment denne sesongen.

uterom_puter_div.jpgNYHET: denne sesongen kommer vi med utetepper, som tåler all slags vær, tørker fort og er lette å vedlikeholde. Vi har også mange fine hagefigurer denne sesongen.

TID FOR Å NYTE LIVET UTE
Når dagene blir varmere, lysere og lengere, er det godt å nyte livet ute. Noe vi elsker med våren og forsommeren, er å ta middagen ute. Dekk opp med en sommerlig duk og rustikke brikker, fargerikt servise og koselige lykter. Enten du skal invitere venninnene på brunsj eller bare vil stelle i stand en ekstra koselig søndagsfrokost for familien eller kjæresten – du finner det du trenger hos oss!

uterom_duk.jpg
DEKK ET FINT BORD: Vi har flere flotte kolleksjoner av servise, som passer perfekt både til hverdags og fest. Med bordtekstiler i forskjellig struktur, som en mønstret bomullsduk og spisebrikker i flettet jute, skaper du enkelt en innbydende bord. 

uterom_boxputer.jpgSITT GODT: Myke og fine boxputer, kommer i fire delikate farger. Passer perfekt på en benk eller i en stol, eller ta den i hånda og ha med deg på stranda. 


PYNT OPP MED BLOMSTER OG PLANTER
Et av de sikreste vårtegnene er at det blir grønnere ute og alt begynner å spire og gro. Til deg som ikke har de grønneste fingrene har vi både grønne planter og stilkblomster av den evigvarende sorten. I tillegg til et bredt utvalg av potter og vaser.

uterom_potter.jpgSESONGENS UTEPOTTER: vi har en rekke fine utepotter, i forskjellig form og farge. Kombiner de ulike for en leken stil!

uterom_vaser.jpgSTILKBLOMSTER OG VASER: sett sammen en vakker sommerbukett, som aldri visner. Liker du best keramikk eller glassvaser? Vi har noe for enhver smak!

LUN STEMNING
Skap den deilige, lune stemningen med lys og lykter. Enten du nyter utsikten innenfra, eller sitter ute under pleddet når mørket faller på – det er noe spesielt med lykter som gløder og lyser opp. 

uterom_lykter.jpg