Spagetti med sitron, chilli, hvitløk og persille

Denne pastaretten er full av gode smaker, og krever minimalt med innsats! Mens pastaen koker hakker du opp krydderet og så har du en velsmakende middag (eller lunsj) klar på få strakser. Et supert middagstips!

Til 2 porsjoner trenger du:

200 g spagetti

2 fedd hvitløk, finhakket

½ stk (eller etter smak) rød chilli, renset for frø og finhakket.

1 ½ ss finrevet sitronskall

2 ss sitronsaft

4 ss olivenolje

Raust med hakket bladpersille

Salt og pepper etter smak

Pizza/pasta-krydder

 

Slik gjør du:

Kok pastaen i rikelig med fosskokende, godt saltet vann etter anvisning på pakken. Bland sammen hvitløk, chilli, sitronskall og saft, olje og persille i en liten skål. Hell av kokevannet og bland straks sammen pastaen med olje og urteblandingen. Dryss gjerne over litt finrevet parmesan og en klype Pizza/pasta-krydder, og nyt!

spagetti.jpg