Lys opp uteområdet med vakker utebelysning!

Sommerens fineste utebelysning finner du hos Nille! Vi har et stort utvalg lanterner, lyslenker, lykter og annen utendørsbelysning som du kan pynte opp uteområdet med. Enten det er på terrassen, i hagen, på balkongen eller ved inngangspartiet, stemningsfull utebelysning lyser opp og skaper en lun og hyggelig atmosfære. Se vårt store utvalg og lær mer om de forskjellige typene vi har her.

Magisk utebelysning

Joda, utebelysning har en praktisk funksjon i å lyse opp uteområdet eller inngangspartiet - men det er også så mye mer enn det! Med vakker utebelysning kan du forvandle uteplassen din til et magisk sted. Enten det er å skape et koselig og innbydende inngangsparti til hjemmet ditt, lyse opp en hagesti eller hekk, eller ramme inn balkongen, kan riktig utendørsbelysning virkelig løfte atmosfæren. Nydelig å se på når du er ute, og stemningsfullt å se ut på innefra. Lek deg med forskjellige typer og bruksområder, og gled deg til skumringen og mørket faller på.

Litt opplysende info

Har du stålkontroll på IP44, solar og LED? Og hvordan var det med de der solcelleballene igjen - tålte de å stå ute på terrassen i regnet?

Vi har utebelysning med solcelle, batterier og strøm. Felles for alt er at de er merket med IP44, og det betyr at de kan stå ute. De tåler vannsprut og ja, de tåler en regnskur. Det de ikke tåler er å ligge i vann, så ikke ta de med i bassenget eller i dusjen eller noe sånt.

Solcellebelysning, eller solarbelysning som vi også kaller det, lades opp av solen. Etter å ha ladet en dag i sol eller dagslys, skal de lyse i 6-8 timer. Men husk - de må være skrudd på for å lade. Når du pakker de vekk etter sesongen, kan du skru de av for å spare batteriet.

Nytt i år er våre LED-lys som tåler å brukes utendørs. Dette er klassiske kubbelys med en naturtro, blafrende flamme. De har timerfunksjon, og lyser i 6 timer. Veldig praktisk, men også sikkert, der hvor små barnehender, kattehaler eller hundesnuter kan risikere å brenne seg.