Dette er sommerens stiler

Denne sommeren er det tre forskjellige stiler som preger kolleksjonen av sommervarer - den klassiske Seabreeze, romantiske Mistral og den energiske Sound of Summer. Hva passer best hos deg? Her blir du bedre kjent med årets sommerstiler.

Seabreeze

Seabreeze er en klassisk og maritim stil, som henter inspirasjon fra Middelhavet og den Franske rivieraen. Fargene går i blått, hvitt og beige toner, og striper og kelim-mønster står i sentrum. Materialer som sement, klart glass, tørket gress og rattan preger denne stilen, og kombinert med grove bomullstekstiler får vi et moderne maritimt uttrykk, som passer perfekt inn i den norske sommeren.


Våre favoritter i denne stilen er de håndlagde Millie sementpottene, Casa kelim-rye og Dots glassvase.

Mistral

Sommerstilen Mistral er av det mer varme og romantiske slaget, med et hint av nostalgisk eleganse. Fargene som står i sentrum her er grønt, rosa og beige toner, med innslag av svarte detaljer. Småblomstrete tekstiler gir den friske følelsen av en sommerlig blomstereng. Blomstermønster preger både tekstiler og servise, og går igjen i flere detaljer. Vi drømmer vi oss bort til en varm sommerdag på den italienske landsbygda, hvor vi nyter et glass forfriskende limonade i skyggen fra et oliventre. Mistral passer like perfekt på balkongen eller i bakgården i byen, som på hytta eller i hagen.

Cindy skåler og asjetter med en nydelig blomsterform, Diana veske i en sommerlig quiltet kvalitet og Mistral glassbolle med stett er noen av våre favoritter i denne stilen. I tillegg til de søte tucan-hagefigurene i keramikk.

Sound of Summer

Sound of summer er stilen som roper sommer, og passer perfekt til varme sommerdager, piknik på stranda og sommerfesten. Her er det sterke og glade farger som står i sentrum; rosa, turkis, gult og korall. Striper og blomstermønster, sammen med årets tucan-print, preger denne friske sommerstilen. Vi får deilige, tropiske vibber og drømmer oss bort til eksotiske steder med palmesus, bølgeskvulp og pulserende sommerstemning.

Favorittene våre fra Sound of Summer er uten tvil serien med tucan-print! Her får du alt fra håndkle og piknikteppe, til bodyboard, drikkeflaske, engangsservise og solcellelampe. Snakker vi temafest eller?