Dette er sommerens stiler

Denne sommeren er det tre forskjellige stiler som preger kolleksjonen av sommervarer - Italienske vibber, Afrikansk flørt og Asiatisk fusjon. Hva passer best hos deg? Her blir du bedre kjent med årets sommerstiler.

Italienske vibber - lukten av Italia

Italienske vibber henter inspirasjon fra Siciliansk kultur og mønstre. Nydelige detaljer som bølger, broderier, sitroner, appelsiner og blomster preger tekstiler og interiør. Fargene er sobre og sarte gul- og blåtoner. Her er det nesten så du kan kjenne lukten av Italia.

Favorittene våre fra Italienske vibber er Sitrondame potte, Appelsin mugge og alle de fine produktene i Limone-serien.

Få stilen

Afrikansk flørt - eksotisk og rustikk

Til sommerstilen Afrikansk flørt har vi latt oss inspirere av afrikansk kultur, med sine grove materialer, vevede mønstre og rustikke farger. Produktene passer like godt inne som ute, og skaper med det en naturlig overgang til uterommet.

 

Blant favorittene våre i denne stilen finner du Georg elefant og de nydelige Buddha-figurene, i tillegg til Bohem-lyktene som gir et fantastisk lys og skyggespill til omgivelsene.

Få stilen

Asiatisk fusjon - fargerik og retro

Sommerstilen Asiatisk fusjon er en retro-inspirert fargefest, som oser av sommer og glede. Inspirasjon til farger og mønstre er hentet fra Sør-Asia, og kombinasjonen av rosa, oransje, grønt og turkis gir den ultimate sommerstemningen. Produktene er perfekte til sommerfesten, stranddager og piknik.

Sommerens absolutte favoritt er flamingo-flåten som måler hele 137x142 cm! Her kan vi garantere sommermoro og gode minner. Hele den blomstrete serien Janice består av must-haves til sommeren!

Få stilen