Dekk et koselig frokostbord

Å dekke et koselig frokostbord gir en god start på dagen. I hverdagens “mas og kjas” er det ofte ikke rom for de deilige og rolige morgenstundene, men i helgen gjør det godt for både kropp og sinn å prioritere en god frokost eller lunsj sammen.

Frokostbord på 1-2-3

Det er ikke så mye som skal til for å lage litt hverdagsluksus ut av frokosten. Eller helgeluksus ut av brunsjen. Legg på en duk eller noen fine spisebrikker, og dekk på bordet med servise, glass, kaffe- eller tekopper og bestikk. Levende lys og blomster på bordet hever kosen på enkelt vis. Kutt opp grønnsaker og server på fat, da er det lettere å pynte opp brødskivene og spise mer fargerikt! Eller hva sier du til en to-retters frokost? Litt gresk yoghurt med blåbær og pasjonsfrukt, servert i en nydelig keramikkskål, gir litt eksklusiv hotell-følelse hjemme.

Imponer med rykende fersk bakst

Rykende fersk bakst til frokost, brunsj eller lunsj må være noe av det beste som finnes! Hva med å bake våre saftige scones? Det er både superenkelt og er gjort på under halvtimen.Hvis du vil imponere litt ekstra setter du en deig med eltefrie rundstykker på kvelden. Da er det bare å steke rundstykkene på morgenen og la den herlige duften spre seg på kjøkkenet. Eller er noen proteinrike, grove vafler mer din stil? Se alle de enkle og gode oppskriftene her:

Perfekt til smør og ost


Våre nye Fresh plastoppbevaringsbokser kommer i fire størrelser, hvorav en passer perfekt til en pakke meierismør og en annen rommer et stort stykke ost som hånd i hanske. Helt supert for å holde maten fresh og fin!

God frokost og ha en fin dag!