Lag en fargerik sommerfest

Har du planer om å invitere til en sommerfest i år? Hvis svaret er nei, synes vi det er på tide å planlegge en! Om du inviterer familien, én god venn eller 20 er ikke så viktig, men det er noe spesielt med å stelle i stand litt ekstra og overraske gjestene (eller gjesten) med en skikkelig fargefest. Sommeren er til for å nytes og feires, og hos Nille finner du et hav av fine og morsomme ting til sommerfesten.

Sommerfest_1200x834.jpg

DEN GODE SOMMERSTEMNINGEN
Hvem trekker vel ikke på smilebåndet av morobriller, hawaiikranser og sugerør med tropisk pynt? Vi drømmer oss i alle fall bort til eksotiske steder, med palmesus og latinske rytmer. Få gjestene i den rette sommerstemningen med glade farger, sommerlige mønstre og gøyal dekor. Lyslenker og fine solcellelamper setter stemningen når festen drar ut i de sene nattetimer. For ikke å snakke om våre hawaiikranser med ledlys - vi kan garantere at de lyser opp festen etter at solen har gått ned.

Sommerfest_1200x1000.jpg

DEKK ET FARGERIKT BORD
Skal du invitere venner til en hyggelig middag på balkongen, dekke opp langbordet i hagen eller kanskje samle gjengen i bakgården? Dekk et bord som roper sommer og god stemning! Her er det bare gå all in og dekke opp med kopper og fat i friske farger, fruktformede citronellalys, hawaiikranser, kule sugerør og festlig stæsj. Og noen badedyr selvfølgelig! Hva er vel en sommerfest uten badedyr? Etter et godt måltid kan det jo være deilig å sette seg i en oppblåsbar loungestol med noe forfriskende i drikkebegeret.

Engangsservise og badeleker_1200x834.jpg

Sommerdrinker_1200x850.jpg

Topp det hele med limonade og drinker i friske farger! Se våre oppskrifter på enkle og supergode sommerdrinker her.

GOD SOMMERFEST!