Lag en fargerik sommerfest

Sommeren er til for å nytes og feires, og hos oss finner du et hav av både fine og morsomme ting til sommerfesten. Hvis ikke du allerede har planer om å invitere til sommerfest, synes vi det er på tide å planlegge en! Om du inviterer familien, én god venn eller 20 er ikke så viktig, men det er noe spesielt med å stelle i stand litt ekstra og overraske gjestene (eller gjesten) med en skikkelig fargefest. Her finner du våre tips til en minneverdig sommerfest.

Dekk et fargerikt bord

Har du planer om å invitere noen venner til en hyggelig middag på balkongen, dekke opp langbordet i hagen eller kanskje samle gjengen til fest i bakgården? Dekk et bord som roper sommer og god stemning! Her er det bare gå all in og dekke opp med kopper og fat i friske farger, hawaiikranser, girlander, kule sugerør og festlig stæsj. Og noen badedyr selvfølgelig! Hva er vel en sommerfest uten badedyr?

Den gode sommerstemningen

Få gjestene i den rette sommerstemningen med glade farger, sommerlige mønstre og gøyal dekor. Engangsservise er kjekt å ha, så slipper du bruke tid på oppvasken når festen er over. I år har vi mange fine produkter med et tropisk tucan-mønster. Kombinert med turkise og rosa toner, drømmer vi oss bort til eksotiske steder med palmesus og bølgeskvulp! Pynt opp med fargerike honeycombs og solcellelamper som setter stemningen når festen drar ut i de sene nattetimer.

Topp det hele med limonade og drinker i friske farger! Se våre oppskrifter på enkle og supergode sommerdrinker her.

GOD SOMMERFEST!